Ofte stillede spørgsmål

C.Y. Frostholm: Ofte stillede spørgsmål
Afsnit P 2008

76 s. 100 kr. Udsolgt.

Læs de første sider

 

Presseklip:

“Når vi nu har med readymade-kunst at gøre, er det vigtigt at fremhæve den vildt artistiske musikalitet, hvormed Yde Frostholm klipper og klistrer i sit materiale, fra atomistisk-punket montage over hymnisk, remseagtig oplistning til solid, knækprosaisk 1:1-citat-klump. (…) Så rigt og virtuost og fuldtonende gennemspiller Yde Frostholm Google- og surf-digtets muligheder, at man får den forunderlige oplevelsen af en hel genres simultane start, fuldendelse, kulmination og afslutning: Det var i ét netværkende flash det! ”
Lars Bukdahl, Weekendavisen

“(…) selvom digtere som Klaus Høeck, Niels Lyngsø og Peter Adolphsen har skabt værker med netværks-agtig komposition, er der dog efter min opfattelse kun én dansk digter, der virkelig har anvendt det åbne værks poetik med et sublimt resultat, nemlig Christian Yde Frostholm. (…) Der er mange perler i denne vigtige bog – køb den straks!”
Peter Stein Larsen, Kristeligt Dagblad

“Frostholms dikt är inte mimetisk och den undervisar inte; snarare riktar den ett skarpt vitt ljus mot den talande just i det nakna ögonblick vi kan konstatera att yttrandet inte döljer något dolt budskap, att det rentav inte finns någonting alls där förutom det sagda.”
Ulf Karl Olov Nilsson, LitLive

Flere anmeldelser og omtaler af Ofte stillede spørgsmål