Det værste der kunne ske

Det værste der kunne ske
C.Y. Frostholm & Simon Bodh Nielsen
52 s. Ill. 120 kr.
Random Gardens 2018

‚ÄúIntens kortprosatekst af den eksperimenterende og vedkommende, men alt for oversete forfatter (…) Eminent lille tekst- og grafikbog med en skarpt tilsk√•ret, reflekterende tekst. (…) Illustratoren Simon Bodh Nielsens sort-hvide tegninger i kul, tusch og blyant udg√łr et fyldigt og selvst√¶ndigt element i bogen.‚ÄĚ
(Lekt√łrudtalelse, DBC)

 

Det v√¶rste der kunne ske¬†er en fort√¶lling i ord og billeder af forfatteren C.Y. Frostholm og illustratoren Simon¬†Bodh Nielsen: En monolog om at f√łlge en andens liv p√• afstand, om ikke l√¶ngere selv at kunne ses ‚Äď og om, hvorfor det ikke var tilf√¶ldigt, at netop du blev l√¶seren.¬†Bogen rummer et nyt og enkelt take p√• materialet i¬†Kalender for natten¬†(2016) ‚Ästen interaktiv bog til iPad, hvor fort√¶llingen var en skjult bog i bogen, som l√¶seren stykvist fik adgang til. I¬†Det v√¶rste der kunne ske¬†er vrangen vendt ud.

C.Y. Frostholm (f. 1963) er forfatter og billedkunstner . Hans seneste trykte bog, Paris en brugsanvisning (* [asterisk] 2013), blev indstillet til både Bukdahls Bet og Montanas Litteraturpris. Til efteråret udkommer hans hidtil mest omfattende udgivelse, Træmuseet, i Rævens Sorte Bibliotek på forlaget politisk revy.

Simon Bodh Nielsen (f. 1972) er uddannet fra Designskolen i Kolding (2000) og har siden arbejdet som illustrator som del af tegnestuen Llustra. Kalender for natten (til iPad) udkom på initiativ af gruppen Haandholdt og fås i App Store. Se mere på kalenderfornatten.dk.